Köszönet a Rejtő emléknap támogatóinak

A 2023. október 27-én sikeresen lebonyolított Rejtő Sándor születésénének 170. évfordulója alkalmából szervezett emléknap nem jöhetett volna létre támogatóink nélkül. A Rejtő Sándor Pro Technológia Könnyűiparért Alapítvány ezúton is hálásan köszöni támogatóinak, vállalatoknak és magánszemélyeknek, akik az RS 170 Emléknap alkalmából pénzbeli adományaikkal támogatták az Alapítvány működését, és a rendezvény megvalósítását.

Támogató szervezetek:

Támogató magánszemélyek:

• dr. Orbánné dr. Piskó Ágota, címzetes egyetemi docens BME-SZKT Tanszék
  • Dobrádi Jenő
  • Dr. Szoboszlai István Attila
  • Dr. Császi Ferenc
  • Sámson- Dukony Gyula
  • Majsai Károly
  • Kálmán Albert

Az RSPT kuratóriuma köszöni mindazon személyeknek, közösségeknek, akik tevékenyen hozzájárultak az Emléknap előkészítéséhez, sikeres megvalósításához:

• Rejtő Sándor Kar vezetésének és aktív munkatársainak,
  • külső segítőként közreműködő nyugdíjas munkatársaknak és hajdani hallgatóknak,
  • az Ipari termék – és formatervező mérnöki szak, Terméktervező specializáció, 4. évfolyamos hallgatói közösségének,
  • akik Rejtő Sándor korát megidézve, az 1900-as évek divatjának inspirációja alapján magával ragadó korabeli női öltözeteket terveztek, készítettek és mutattak be próbababákon.
  • akik a kort és Rejtő Sándor munkásságát bemutató poszterek technikai előkészítésében részt vettek egy-egy tantárgy projektfeladatát megvalósítva.

Témavezetők: Dr. Csanák Edit DLA, Korona Péterné, Némethy Virág, Koleszár András

• a Doberdó utcai Könyvtár dolgozóinak,
  • a Rejtő Sándor Alapítvány honlapját tervező és kezelő stáb tagjainak: Göndör Vera és Kertész Zoltán kollégáknak,
  • a TMTE (Textilipari Műszaki és Tudományos Egyesület) támogató munkatársainak.

1 hozzászólás

1. […] a rendezvényről Köszönet a támogatóknak! Tags: emléknap, konferencia, Rejtő Sándor, RS170 […]

Comments are closed.